Translate

dilluns, 22 d’abril del 2013

Brotada dels ceps al Penedès

Les abundants plujes de l'inici de la primavera juntament amb el sol intens dels darrers dies han afavorit una brotada explosiva dels ceps a Subirats i a tot el Penedès.
Com una catifa verda, els brots tendres dels ceps ens enlluernen amb el seu verd intens.
Ja des del bon inici de la brotada podem apreciar els futurs raïms com van prenent forma.
No és estrany en aquesta época de l'any veure tractors llaurant les vinyes per treure males herbes, ventilar el sol i augmentar-li la retenció de l'aigua. En vinyes ecològiques sovint es planten diversos tipus de gramínies per afavorir el mateniment de petits ecosistemes que ajuden a regular les plagues o la competència hídrica amb les vinyes.
Vinyes de l'Alt Penedès entre Subirats i Avinyonet.

2 comentaris:

  1. Hola Cristian,

    Hem afegit el blog a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de bloguers de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

    T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu blog cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si vols rebre les informacions de la comunitat envia'ns un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

    Al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

    Salutacions i felicitats pel blog!

    Daniel García Peris
    www.danielgarciaperis.cat

    ResponElimina